4. Sezon

4. Sezon (2023)

CIA'in yeni direktör yardımcısı olarak Jack teşkilat içindeki yozlaşmayı ortaya çıkarmakla görevlendirilir. Araştırması sürerken, Jack bir uyuşturucu kartelinin bir terörist organizasyonla yollarının çakıştığını bulur. Bulduğu şey hem ülkesine çok yakındır, hem de korumak için savaştığı sisteme olan inancını test edecektir.






Episodes List

Ep.1 Triyaj

Air Date: 2023-06-29

CIA içindeki yozlaşmayı temizlemekle görevlendirilen Jack sonuçları hemen hissedilen zor kararlar verir. Bir kartel üyesi önemli bir toplantı organize etmek için harekete geçer.

Ep.2 Çakışma

Air Date: 2023-06-29

Jack, Miller'ın kirli operasyonlarını daha derinlemesine araştırır ve Chavez hakkında daha fazla bilgiye ulaşır. Bu arada Myanmar'da, Chao ailesini korumak için kompleks içindeki gerilimi yönetmek zorundadır.

Ep.3 Fedakârlık

Air Date: 2023-07-06

Jack, ekibiyle cevap aramak için Meksika'ya gider. Kendi başına bir çözüm bulmayı uman Wright, Nijerya'da işleri yoluna koymayı dener.

Ep.4 Bethesda

Air Date: 2023-07-06

Jack, Chavez ve November, Hırvatistan ipucunu takip edip korkutucu bir ilişkiyi ortaya çıkarırlar. Chao, patronuyla konuşmak için Cenevre'ye zorunlu bir yolculuk yapar. Greer iki paravan şirketin bağlantılarını bulmaya çalışır.

Ep.5 Wukong

Air Date: 2023-07-13

Jack'in, Chao ve ailesini Myanmar'daki kompleksten kaçırma planında pürüzler ortaya çıkar. Washington DC'de Greer şok edici bir sonuca ulaşır.

Ep.6 Kavramın İspatı

Air Date: 2023-07-13

Wright, Jack'i sağ çıkarmak için tavizde bulunmak zorunda kalır. Önemli bir istihbarat CIA'e ülke içindeki bir terör saldırısını önleme şansı verir.