Sezon 2

Sezon 2 (2018)

Anne'in çok sevdiği Green Gables dünyası yeni yüzlerle ve sevgi, ölüm ve büyümek üzerine samimi derslerle çok daha büyük bir yer hâline geliyor.






Episodes List

Ep.1 Gençlik Bir Umut Mevsimidir

Air Date: 2018-09-23

Cuthbertlerin pansiyonerleri, bir soruyla herkesin heyecanlanmasına yol açar: Avonlea'da altın olabilir mi? Uzaklardaki Gilbert denizde yeni bir arkadaş edinir.

Ep.2 Belirtiler Değerlendirilebilir Küçük Şeylerdir Ama Yorumlamalar Sınır Tanımaz

Air Date: 2018-09-30

Trinidad'da limana yanaşan buharlı gemi, Bash'i geçmişiyle yüz yüze getirir. Barryler altına hücumu destekler. Ancak Matthew ve Marilla bundan o kadar emin değildir.

Ep.3 Doğru Görüş Özdedir

Air Date: 2018-10-07

Barrylerle çıktığı bir macera Anne'e içgüdülerine güvenmeyi öğretir. Marilla, pansiyonerlerinin göründüğü kadar masum olmadığından şüphelenmeye başlar.

Ep.4 Geri Plana İtilmiş Umutların Acı Verici Canlılığı

Air Date: 2018-10-14

Anne aşk elçisi olarak mektuplar yazarken Diana evde hanımefendilik eğitimi alır. Hayat değiştiren türde bir karşılaşma Gilbert'ın kaderini tayin eder.

Ep.5 Hayatının Belirleyici Eylemleri

Air Date: 2018-10-21

Şişe çevirmece oyunu, aşk ve güzellikle ilgili hararetli soruları beraberinde getirir. Anne ve Cole farklılıkları üzerinden bir bağ kurarken Gilbert eve doğru yola çıkar.

Ep.6 Herhangi Bir Mutlak Yargıyı Protesto Ederim

Air Date: 2018-10-28

Anne şoke edici yeni bir görünümle dünyanın karşısına çıkarken kasaba yıllık Noel piyesine hazırlanır. Gilbert ve Bash akşam yemeğinde Cuthbertlara katılır.

Ep.7 Hafıza da Ruh Hâli Gibi Çeşitli Yönelişlere Sahiptir

Air Date: 2018-11-04

Cole, Josephine halanın sürprizlerle dolu görkemli partisinde kızlara eşlik eder. Evde Marilla'nın sağlığı ile ilgili endişe verici bir gelişme yaşanır.

Ep.8 Gerçeklerin Anlaşılmasına Karşı Mücadele Vermek

Air Date: 2018-11-11

Düğün günü yaklaşırken Anne, nasıl bir gelin olmak istediğini düşünür. Marilla göz doktoruna gider. Bash, Batak'ta cana yakın biriyle tanışır.

Ep.9 Olduğumuz Şey, Bizi Biz Yapar

Air Date: 2018-11-18

Yeni öğretmen, Avonlea'ya alışılmadık yöntemler ve bir motosiklet getirir. Gilbert'ın eğitimini hızlandırma planı, Bash'in kendini boşlukta hissetmesine yol açar.

Ep.10 Dünyanın İyileşmesi

Air Date: 2018-11-18

Anne, korkunç bir olayın ardından Bayan Stacy'yi kurtarmak için arkadaşlarını toplar. Bash hiç beklemediği bir hediye alır. Cole şaşırtıcı bir seçim yapar.