Sezon 3

Sezon 3 (2018)

Üçüncü sezon açılırken, Dünya ve Mars arasındaki savaşın ateşi tüm Güneş sistemini sarmakta ve Protomolekül'ün evriminin sıradaki aşaması, tüm insanlığın varlığını tehdit etmektedir..






Episodes List

Ep.1 Fight or Flight

Air Date: 2018-04-11

Rocinante mürettebatı, Dünya ile Mars arasındaki savaşın ortasında kalırken, Naomi'nin ihanetinin etkileriyle boğuşmaktadır. Avasarala ve Bobbie, bir kaçış planı yapar.

Ep.2 IFF

Air Date: 2018-04-18

Rocinante beklenmedik bir yardım sinyaline karşılık verir. Bobbie ve Avasarala kendilerini gizemli birinin eline düşmüş hâlde bulurlar. BM Genel Sekreteri Sorrento-Gillis, savaşın bu kritik dönemecinde, tavsiyelerine kulak vermek üzere eski bir meslektaşını çağırır.

Ep.3 Assured Destruction

Air Date: 2018-04-25

Dünya, Mars'a karşı savaşında avantaj elde etmek için, pahalıya mal olacak bir hamle geliştirir. Anna, Sorrento-Gillis'i doğru şeyi yapmaya ikna etmekte zorlanır. Avasarala ve Bobbie, Rocinante'ye sığınırlar.

Ep.4 Reload

Air Date: 2018-05-02

Rocinante, erzak karşılığında, yaralı Marslı askerleri tedavi eder. Avasarala, hem saklanmakta hem de çok önemli bir kanıtı nasıl yayacağını bulmaya çalışmaktadır.

Ep.5 Triple Point

Air Date: 2018-05-09

Prax'in kızını arama yolculuğu sona yaklaşmıştır. Amiral Souther'ın adamları, Thomas Prince'te isyan planları yapmaktadır.

Ep.6 Immolation

Air Date: 2018-05-16

Dünya ve Mars arasındaki nihai çatışma, insanlığın geleceğini tehdit etmektedir. Prospero İstasyonu'nda yeni bir canavar ortaya çıkar. Anna, ihtiyacı olan kesin delile ulaşır.

Ep.7 Delta-V

Air Date: 2018-05-23

Yeni bir gizemli varlık ortaya çıktığında, tüm gözler Güneş sisteminin sınırına çevrilir. Naomi, köklerine geri döner. Drummer, Behemoth'un deneyimli yeni komutanıyla karşı karşıya gelir. Genç bir Kuşaklı adını duyurur.

Ep.8 It Reaches Out

Air Date: 2018-05-30

Eski bir dost, aradığı cevaplarla Holden'ı huzursuz eder. Naomi uyum sorunları yaşamaktadır. Thomas Prince'teki gizemli bir alt seviye teknisyen, korkutucu bir planı devreye sokar.

Ep.9 Intransigence

Air Date: 2018-06-06

Rocinante yakalanmamak için yeni bir oyun planı aramaktadır. Melba'nın asıl niyeti ortaya çıkar. Naomi, kimliği ve idealleri arasında kalmıştır. Anna, Thomas Prince'te kalmanın bir yolunu bulmaya çalışmaktadır.

Ep.10 Dandelion Sky

Air Date: 2018-06-13

Holden geçmişi, şimdiyi ve geleceği görür. Melba'nın geçmişinden gelen bir hayalet, görevini tehlikeye düşürür. Bobbie, bir grubu bilinmeyen bölgelere götürürken, eski bir dostuna güvenmekte zorlanır.

Ep.11 Fallen World

Air Date: 2018-06-20

Drummer ve Ashford'ın hayatta kalabilmek için çok az seçenekleri kalmıştır. Anna yaralanmış kalabalıkları tedavi ederken Melba avının peşinden gitmeyi sürdürür. Naomi gerçek ailesiyle bir araya gelirken, Rocinante mürettebatı hayatta kalmaya çalışmaktadır.

Ep.12 Congregation

Air Date: 2018-06-27

Sağ kurtulanlar Behemoth'a geldikçe, bir ölüm kalım meselesini çözmek üzere iki farklı grup oluşur. Holden, gördükleri ve yapmak zorunda kaldığı seçimlerle cebelleşmektedir.

Ep.13 Abaddon's Gate

Air Date: 2018-06-27

Holden ve müttefikleri, Ashford ve ekibinin Halka'yı, belki de bütün insanlığı yok etmesine engel olmak zorundadır.