Sezon 1

Sezon 1 (2023)

Liv ve Will görünürde her şeye sahip. Çok sağlam bir evlilik. New York'ta görkemli yeni bir hayat. Ta ki Liv, Will'in ilişkisini öğrenene kadar. Liv'in hep hayalini kurduğu Amerika gezisine katılın. Will için bu bir kendini affettirme fırsatı. Liv'in beklentisi ise çok farklı. Sürekli kazalar yaşanan bir coğrafya ve intikam için mükemmel bir yer.






Episodes List

Ep.1 Onlar Ermiş Muradına…

Air Date: 2023-09-15

Yeni evli İngiliz çift Liv ve Will göz alıcı New York'ta kıskanılacak bir apartman dairesi, tutkulu bir evlilik ve birlikte mükemmel bir hayat vaadiyle Amerikan rüyasını yaşıyor. Ama bu peri masalını sona erdirebilecek tüyler ürpertici bir sır varken Amerika'nın vahşi doğasına yaptıkları gezi evliliklerini kurtarabilir mi?

Ep.2 Öteki Kadın

Air Date: 2023-09-15

Liv ve Will, nihayet Yosemite'ye ulaşır fakat hiç beklenmedik bir şekilde öteki kadın Cara'nın gelmesi Liv'in planlarını alt üst eder ve geçmişteki aldatmayı bugüne taşır. Liv ile Cara'nın rekabeti arttıkça ortaya çıkan yeni ifşalarla Liv'in pamuk ipliğine bağlı evliliğinde intikam tek seçenek hâline gelir.

Ep.3 Tatilde Nedamet

Air Date: 2023-09-15

Liv yaptığı şeyin ağır gerçekliğinin farkına varır. Olay sırasında başka yerde olduğunu kanıtlama ihtiyacı elzemdir fakat bir arama harekâtının başlamasıyla onu kâbus gibi bir sürpriz kapıda bekler.

Ep.4 Evim, Güzel Evim

Air Date: 2023-09-15

Sorunlu bir evlilik Vegas'ta zehirli bir anlaşmaya dönüşür. Dedektif Rawlins ve Wiseman çemberi daraltırken New York'a dönen Liv gezinin korkunç sonuçlarından kaçabilecek mi?

Ep.5 Anasına Bak, Kızını Al

Air Date: 2023-09-15

Polis Liv'e yaklaşırken Galler'den gelen annesi Caryl yanında zor sorular getirir.

Ep.6 Beyaz Atlı Şövalyelerin Ölüme Gittiği Yer

Air Date: 2023-09-15

Tüyler ürpertici bir finalde Liv'in zehirli anlaşması sonunda kaynama noktasına ulaşır ve artık sahne kimsenin beklemediği karanlık bir hesaplaşmaya hazırdır.